millions-added-satelites-promo-header

Spillere kan samle op til 5 x $5.300 MILLIONS Online billetter. Yderligere billetter der vindes vil blive byttet til T$.

Satellitter med EKSTRA værdier

Tjek vores satellitter med EKSTRA værdier som giver dig chancen for at kvalificere dig til MILLIONS Online for blot $55! Det er din chance for at deltage i den største enkeltstående MTT nogensinde!

Sådan gør du:

Vælg en af de 2 nedenstående satellitter og vind en $5.300 billet

$55 MILLIONS Online BONUS satelliter

  • $55 buy-in
  • 10x $530 billetter tilføjet
  • 1 x MILLIONS Online $530 satellit billet for hver $530 i pengepræmie
  • Hver dag kl. 17:00 (BST)/18:00 (CEST).
     

$109 Phased satelliter

Gennemfør vores ugentlige finale med en Phase 1 buy-in på $109 og kvalificer dig til MILLIONS Online. Gå ikke glip af dette, for der er 10x $5,300 seats ekstra hver uge!

  • En buy-in på $109
  • 10 x $5.300 ekstra billetter
  • Phase 1 afvikles hver dag fra kl. 13:00 BST/14:00 CEST - 03:00 BST/04:00 CEST 
  • Vindere til automatisk tage deres chipsbunke med til den ugentlige finale.
  • Spillere kan deltage i så mange Phase 1 de ønsker, men kun deres største chipsbunke vil blive taget med til den ugentlige finale.
  • Spillere skal kvalificere sig via en MILLIONS Online Phase 1 satellit - der er ikke mulighed for direkte buy-in til finalen.
  • Finalerne afvikles hver søndag kl. 21:00 BST/22:00 CEST.

Nyd spændingen i vores satellitter nu!

Betingelser og vilkår:

  • Arrangøren af denne kampagne er GVC Services Limited som er et selskab i Gibraltar med registreret kontor i Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltar.
  • Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du vores betingelser og vilkår for denne kampagne, samt vores Generelle betingelser og vilkår for kampagner
  • Alle yderligere MILLIONS Online betingelser og vilkår kan læses her