las-vegas-poker-party-hero

Las Vegas Poker Party

Vi giver spillere chancen for at vinde en af 100 præmiepakker på $12.000 til Las Vegas Poker Party, en uge fyldt med poolside sjov, spændende natteliv, prisbelønnede golf, og en lang række live poker events, der vil vise dig det bedste Sin City har at tilbyde!

Hvornår?

Las Vegas Poker Party afvikles fra d. 7. til 14. juli 2017

Hvordan kan jeg deltage?

Deltag i online satellites med buy-ins på ned til $22 fra d. 3. april.

Hvad kan jeg vinde?

En af 100 pakker på $12.000, som kan bruges til at booke rejsen, opholdet og betale buy-in til turneringer. De $12.000 overføres til din partypoker-konto inden for 24 timer.

De første 10 der vinder en pakke, får en helikopter tur over Grand Canyon oveni.

Her kan du se vores satellite program:

Kvartfinaler ($22 buy-in)
Hver dag kl. 16:00 til 02:00 BST
(17:00 til 03:00 CET)
chevron-down
Semifinaler ($109 buy-in)
Hver dag kl. 17:00 til 03:00 BST
(18:00 til 04:00 CET)
10,000 Chips (tag chips med til finalen)
chevron-down
Finaler ($1.050 buy-in
10 x $12.000 pakker gtd
Søndage kl. 21:00 BST
(22:00 CET)
100.000 Chips

Hvor stor er garantien?

Klik her for at se en liste over alle poker og sociale events,

Hvad bør jeg vide?

Klik her for at se Ofte stillede spørgsmål og oplysninger om rejsen.